• Pachete nunta
 • Pachete botez
 • Evenimente Corporate
 • Foto Studio
 • Petreceri Private
 • Scoli si Gradinite

Pachete nunta

Echipa KRX Studio realizeaza pentru tine o serie nelimitata de fotografii profesionale pe tot parcursul evenimentului. Imaginile sunt surprinse cu echipamente profesionale si dotari auxiliare de catre un fotograf profesionist de nunta si un asistent. Pe langa aceasta am adaugat in oferta seriozitatea si responsabilitatea intregii echipe de a suprinde cele mai frumoase momente din etapele nuntii: pregatiri, cununie religioasa, petrecere, traditii etc.

In pachetul servicii foto-video nunta poti include urmatoarele etape:

 • Proposal/ cerere in casatorie

  Suntem o echipa de profesionisti specializati in capturarea unuia dintre momentele cele mai evazive si speciale din viata unui cuplu: propunerea sau cererea in casatorie.

 • Logodna

  Logodna poate fi foarte usor de confundat cu cererea in casatorie. In zilele noastre traditiile romanesti sufera schimbari, fiecare cuplu dorind sa aiba o petrecere inedita si idei cat mai originale in privinta oficializarii relatiei. In cele mai multe cazuri cei doi incearca sa se inspire din traditiile din strainatate, in mod special din cele din SUA.

 • Cununie civila

  Durata ceremoniei este de maxim 5 minunte la Starea Civila si inca o jumatate de ora in  care se pot realiza fotografii de grup cu nasii, parintii si prietenii.

 • Trash the dress

  Trash de dress este o sesiune foto profesionala, care are loc dupa nunta.

Pachete botez

Noi consideram ca fotorgrafierea unui botez necesita arta, avand in vedere ca personajul principal in acest ritual de crestinizare este un bebelus de doar cateva luni de viata! Acest fapt presupune ca fotograful sa fie pregatit sa surprinda grimase, emotii si zambete de pe fata micutului tau! Sa nu uitam de parintii aleg sa apeleze la serviciile foto- video pentru botez: pastrarea unor imagini digitale de calitate care vor putea fi aratate peste ani micutilor lor.

Botezul in viata nou- nascutului este una dintre cele sapte Taine ale Bisericii  Crestine. In traditia crestin- ortodoxa  exista 3 etape: pregatirea bebelusului,  slujba de botez si petrecerea de dupa. Fotograful va fi prezent la taoate aceste 3 etape ale botezului copilul tau, suprinzand din umbra cele mai frumoase momente.

Evenimente Corporate

O fotografie buna face diferenta

O reclama, un spot publicitar, un eveniment inedit? Echipa KRX Studio  realizeaza fotografii de tip jurnalistic la o calitate exceptionala. Ne recomanda experienta in realizarea a nenumarate fotografii de presa din cadrul numeroaselor evinemente corporate:  conferinte de presa, seminarii, targuri si expozitii, spectacole, receptii, petreceri de firma, lansare de produse, team building, prezentare de produse, deshideri oficiale etc.
Avand in vedere ca sunt fotografii de presa, prelucrarea se realizeaza in cel mai scurt timp. Astfel imaginile sunt procesate si livrate in format digital beneficiarilor.

 

Foto Studio

Fotografiile realizate in studios sunt  destinate book-urilor profesionale, portretelor de familie, produselor etc.

De ce sa alegi o sedinta foto in studio?

Studioul foto este un mediu ce permite fotografului sa aiba mai mult control asupra luminilor. Pentru fotografiile digitale profesionale, care se folosesc in media au drept scop prezentarea in detaliu a subiectului studioul foto este cea mai buna alegere.  De asemenea poate reprezenta un spatiu relaxant pentru cei care nu au experienta in fata aparatului de fotografiat. Lipsa trecatorilor curiosi sinspatiile publice poate conferi incredere subiectului si astfel se pate concentra si poate fi ma dezinhibat. Indiferent de natura albumului foto profesional sau nu, in final fotografiile din studio  vor pune in evidenta calitatea subiectului prin lumini, fundal, decor si accesorii profesionale.

In studio se pot realiza:

– Fotografii de moda / portret, fashion, bijuterii, accesorii;
– Fotografii de portofoliu (book) pentru fotomodele;
– Fotografie de produs;
– Fotografii comerciale;

-Fotografii portret individual, cuplu, familie sau grup.

Petreceri Private

KRXstudio realizeaza servicii foto- video de calitate.  Portofoliul nostru se axeaza indeosebi pe nisa nuntilor, botezurilor, insa oferim pachete de servicii foto- video complete pentru orice tip de eveniment: lansari produse, evenimente speciale, conferinte, aniversari, petreceri surpiza etc.

Fiecare eveniment fotografiat si /sau filmat de noi, dupa procesare fotografiilor si materialelor video, devine un proiect unic si special in viata fiecarui client.

 

 

Scoli si Gradinite

Exista pe parcursul vietii fiecaruia dintre noi momentele cheie ce ne definesc traiectoria vietii si ne pun bazele personalitatii: anii de gradinitaa, scoala primara, gimnaziala, absolvirea ciclului gimnazial si primul examen important, balul bobocilor, absolvirea liceului, anii de facultate si incheierea ciclului de studii. KRXStudio iti pune la dispozitie servicii foto- video care sa te ajute sa iti presari aceasta traiectorie cu zambete si bucurie, suprinse in imagini profesionale.

KRX studio realizeaza la cerinta clientului:

– felicitari personalizate cu fotografia copilului de 1 Martie, 8 Martie

– albume foto ” Adio gradinita”

– pachete foto- video pentru serbari scolare, evenimente educative, concursuri etc.

– album scolar pentru sfarsitul clasei a IV-a, a VIII-a, a XII.

Pachetele foto- video pentru  gradinite, scoli, licee si universitati  sunt complete, astfel incat  materialele foto- video sa se reuneasca intr-un intreg  astfel incat fiecare etapa scolara din viata unui copil sa nu isi piarda unicitatea si farmecul peste ani si ani.