Noi credem ca o sedinta foto foarte buna este rezultatul capacitatii fotografului de a lucra cu meticulozitate si de a comunica eficient cu subiectii si clientii. Fotografia de produs  poate primi apelativul de excelenta, daca la final cand o privesti, aceasta spune o poveste completa. Atunci cand aceste functii sunt indeplinite vei sti cu siguranta ca produsul se va vinde.

KRX STUDIO detine experienta si resursele necesare pentru a suprinde calitatea si povestea produsului intr-o singura imagine. Putem crea fotografii remarcabile atunci cand clientul doreste sa ofere pietii o lovitura artisitica prin imaginea produsului sau pentro o reclama, coperti de brosuri, cataloage etc.  Sedintele foto de produs pot fi realizate in studio, in aer liber sau in orice alt tip de locatie necesar pentru a pune subiectul in valoare.
In plus fata de acestea, in cazul in care ai nevoie de mai mult decat o fotografie, nu uita ca suntem o agentie cu un colectiv creativ. Ne vom ocupa de proiectul tau de la inceput pana la sfarsit daca sunt necesare decoratiuni,  fotografii ce necesita prelucrare pentru  a putea fi folosite in presa scrisa sau online; sau daca este necesara alcaturirea unui intreg catalog de prezentare. Avem personal cu experienta, talentat si cele mai noi echipamente pentru a realiza intregul proiect. Scopul nostru cel mai mare este acela de a oferi clientilor nostri servicii bazate pe valori precum profesionalismul si seriozitatea.
Simte-te liber/a  sa rasfoiesti portofiului KRX STUDIO si nu ezita sa transmiti printr-un email la office@krx.ro dorintele si serviciile de care crezi ca ai nevoie pentru realizarea proiectului tau. Iti vom raspune de la email cat mai curand posibil si vom realiza o oferta de pret personalizata!