Sedinta foto sarcina

Sarcina este o perioada frumoasa pentru fiecare mamica in parte. In realizarea sedintei foto pentru gravide echipa KRX Studio se aseaza cu viitoare mamica si/ sau partenerul acestaia la o masa rotunda pentru a realiza portretul gravidei. Abia dupa aceea fotograful, asistentul si stuful de la recuzita  incep sa realizeze seria de imagini in care sa suprinda exact profilul viitoarei mame.

O sedinta foto- sarcina poate dura pana la 4 ore, avand in vedere ca mamicile doresc o astfel sedinta profesionala cand sarcina se apropie de termen, adica atunci cand burtica este mare si graviduta dispune de o mobilitate oarecum limitata. Insa, echipa KRX Studio dispune de rabdaream intelegerea si profesionalismul necesar pentru a realiza o sedinat foto in conditii otpime atat pentru mamica cat si pentru bebelus. Merita rabdarea daca vom surprinde amprenta piciorusului fatului pe burtica mamei!

Sedinte foto nou- nascut

Nou nascutii sunt cei mai cuminti si ascultatori clienti ai nostrii, dar si cei mai pretentiosi. Asadar mediul in care se realizeaza sedinta foto profesionala este ales de catre parinti.  Noi recomandam mediul in care este obisnuit bebelusul ( camera si patutul sau). Dar , atunci toata echipa se va mobiliza si vom aduce cu noi aparate, lumini si accesorii creative pentru a suprinde cel mai mic zambet de pe fata micutei vedete.

Schemele de iluminare din  timpul sedintei foto bebe vor fi modificate de cate ori este nevoie pentru obtinerea rezultatelor discutate in prealabil de catre fotografi si parinti.

Servicii foto- video botez

Noi consideram ca fotografierea unui botez necesita arta, avand in vedere ca personajul principal in acest ritual de crestinizare este un bebelus de doar cateva luni de viata! Acest fapt presupune ca fotograful sa fie pregatit sa surprinda grimase, emotii si zambete de pe fata micutului tau! Sa nu uitam de parintii aleg sa apeleze la serviciile foto- video pentru botez: pastrarea unor imagini digitale de calitate care vor putea fi aratate peste ani micutilor lor.

Botezul in viata nou- nascutului este una dintre cele sapte Taine ale Bisericii  Crestine. In traditia crestin- ortodoxa  exista 3 etape: pregatirea bebelusului,  slujba de botez si petrecerea de dupa. Fotograful va fi prezent la taoate aceste 3 etape ale botezului copilul tau, suprinzand din umbra cele mai frumoase momente.

Botezul este un eveniment special in viata parintilor. Avand in vedere varstele mici ale bebelusilor, botezul este un eveniment ce se desfasoara rapid, fotograful fiind nevoit sa capteze cele mai importante momente cu precizie si profesionalism. De asemenea bisericile sunt slab luminate si este nevoie de experienta bogata a echipei in realizarea de fotografii pentru botez.

KRX Studio detine aparatele si experienta necesara pentru a suprinde momentele magice din cadrul ceremoniei de crestinare a micutului dumneavoastra!

Ce include pachetul foto botez:

  • un numar nelimitat de fotografii din timpul pregatirilor
  • un numar nelimitat de fotografii din timpul ceremoniei de botez
  • sedinta foto in locatia prestabilita cu invitatii
  • un numar nelimitat de fotografii in timpul petrecerii de botez
  • fotografii instant (marturie de botez)  in plicuri personalizate, la plecarea fiecarui invitat.