Echipa KRX Studio realizeaza pentru tine o serie nelimitata de fotografii profesionale pe tot parcursul evenimentului. Imaginile sunt surpinse ce echipamente profesionale si dotari auxiliare de catre un fotograf profesionist de nunta si un assistent. Pe langa aceasta am adauga in oferta seriozitatea si responsabilitatea intregii echipe de a suprinde cele mai frumoase momente din etapele nuntii: pregatiri, cununie religioasa, petrecere, traditii etc.

Inainte de evenimentul cu pricina mirii au sarcina de a face cunostinta echipei cu persoanele direct implicate in eveniment si pe care acestia doresc sa isi focalizeze atentia ( nasi, socrii mici si mari, rude si prieteni apropiati etc.). De ce avem aceasta cerinta? Pentru ca  fotograful sa poata scoate in evidenta in albumul foto detaliile importante: relatia dintre nuntasi, atmosfera de familie, pritenie. Seria de fotografii pe care mirii o vor primi va trebui, in final sa alcatuiasca povestea evenimentului.

Serviciile incluse in pachetele foto nunta:

 •  Fotografii de nunta editate (nu exista limitare de numar)
 •  la cerere fotografii pe hartie fotografica in diferite dimensiuni;
 • Album de nunta cu coperti personalizate la alegere;
 • Fotografii  realizate in timpul petrecerii la restaurant, ce pot fi oferite drept marturie invitatilor;
 •   Sedinta foto profesionala Trash the dress in locatia dorita.

Servicii foto-video nunta

Nunta este un eveniment de mare amploare si este considerat  atat de miri, cat si de invitati unul important.  KRXStudio iti ofera posibilitatea de a pastra cele mai frumoase momente din ziua nuntii  sub forma unor fotografii digitale, de cea mai buna calitate. Acestea vor deveni in timp amintiri nepretuite, fiind editate si prelucrate de o echipa de profesionisti.

Fotografia de nunta este in continua evolutie.  In albumele foto de nunta din zilele noastre fotografiile portret traditionale au fost inlocuite de imagini creative, realizate in functie de personalitatea si stilul de viata al fiecarui cuplu in parte. Nici nunta numai este ce a fost, ea devenind  o petrecere cu tematici moderne si  elemente stilate. KRXStudio este in tema cu tot ce tine de adaptarea traditiilor. Suntem pregatiti sa facem fata provocarilor, scopul nostru fiind suprinderea unor imagini artisitice,care sa transmita emotiile, dinamica relatiilor dintre participantii evenimentului, dar care sa includa si simboluri ( marturii, decor, aranjamente etc.)

Si fiindca este nunta ta si este speciala, o vom trata ca atare. Vom fi pe urmele voastre pe tot parcursul evenimentului, dandu- ne silinta sa captam  cele mai importante scene, folosind aparate  Canon full-frame de ultima generatie (D800, D600) cu rezolutii de pana la 36 MP, obiective si flashuri profesionale.

In aceste pachet  beneficiati de o sedinta foto si un clip video personalizat, care pot fi realizate in ziua nuntii sau intr-o alta zi, posterioara nuntii. Daca vrei ca sedinta foto profesionala sa aiba loc in ziua nuntii, trebuie sa ai in vedere rezervarea unei perioade de cel putin 1 ora si jumatate, sedinta foto fiind una regizata. Restul fotografiilor de nunta vor fi imagini surprinse in timpul pregatirilor, ceremoniei religioase si petrecerii.  Vom avea grija sa fim in permanenta pe faza, fara sa ne fie simtita prezenta, pentru a suprinde fotografii cat mai naturale.

Toate fotografiile de nunta realizate vor fi retusate si editate.

In pachetul servicii foto-video nunta poti include urmatoarele etape:

 • Proposal/ cerere in casatorie

  Suntem o echipa de profesionisti specializati in capturarea unuia dintre momentele cele mai evazive si speciale din viata unui cuplu: propunerea sau cererea in casatorie.

  Este unul din momentele emotionante pe care tu si logodnica ta ati vrea sa il impartasiti cu prietenii, familia si apropiatii. Atunci cand veti fi intrebati cum ai cerut- o sau cat de originala a fost cererea in casatorie poti acompania povestioarele voastre de imaginile si momentul video suprinse de catre unul din fotografii nostri.

 • Logodna

  Logodna poate fi foarte usor de confundat cu cererea in casatorie. In zilele noastre traditiile romanesti sufera schimbari, fiecare cuplu dorind sa aiba o petrecere inedita si idei cat mai originale in privinta oficializarii relatiei. In cele mai multe cazuri cei doi incearca sa se inspire din traditiile din strainatate, in mod special din cele din SUA.

  Insa logodna la romani tine de traditiile crestin-ortodoxe. Aceasta este o slujba oficiata in biserica de catre preoti pentru  a binecuvanta relatia dintre cei doi viitori miri. La aceasta slujba se sfintesc si verighetele urmand ca taina nuntii sa se incheie odata cu cununia religioasa.

  Indiferent de natura logodnei pe care vrei sa o adopti moderna sau traditionala, aceasta ramane un eveniment minunat din viata femeii sau a barbatului si necesita imortalizare foto- video.

 • Cununie civila

  Cununia civila este prima ceremonie in care tu si partenerul tau deveniti oficial deveniti sot si sotie. Aceasta parte este probabil cea mai emotionanta din tot ritualul nuntii si, totodata si cea mai scurta. Durata ceremoniei este de maxim 5 minunte la Starea Civila si inca o jumatate de ora in  care se pot realiza fotografii de grup cu nasii, parintii si prietenii. Fiind o ceremonie scurta, in care invitatii nu trebuie sa confirme participarea, de cele mai multe ori mirii a doua zi nici nu isi mai aduc aminte cine a fost prezent sau detalii. Multe cupluri nici macar nu au habar ce se intampla in spatele lor, de exemplu poate mamei tale chiar i-au dat lacrimile.

 • Trash the dress

  Trash de dress este o sesiune foto profesionala, care are loc dupa nunta. Dupa cum spune si numele “murdareste rochia”, mireasa alege sa realieze poze imbracata in rochia de mireasa ne mai fiind stanjenita ca isi murdareste rochia. Ocazional, unele femei aleg si sa isi rupa rochia de mireasa in timpul acestei sedinte foto.  Fotograful va lucra impreuna cu cei doi, mirele si mireasa pentru a gasi cele mai creative modalitati de murdarire sau distrugere a rochiei de mireasa: in nisip, noroi, apa etc.